Onderwijsadviseur en teamcoach

ACTIE: online intervisie

Speciaal voor professionals met een nieuwe baan!

Heerlijk: zomervakantie! Maar straks, na de vakantie, start je met een nieuwe baan in het onderwijs. Wellicht zelfs je eerste baan in het onderwijs. Iets van gezonde spanning is dus niet vreemd. Om straks lekker te kunnen starten, is het fijn geregeld met andere onderwijsprofessionals te kunnen sparren. Tijdens een online intervisietraject begeleid ik groepen onderwijsprofessionals. Middels diverse intervisiemethodieken help ik jou en jouw collega's om jouw aanpak onder de loep te nemen. Zo zie je wat werkt en welke alternatieve interventiemethoden het proberen waard zijn. 

In deze vlog vertel ik meer over het traject. Wil je meer weten over begeleiding tijdens (de start van)  jouw loopbaan in het onderwijs? Laat het mij weten!

Ik wil meer informatie!
olineintervisie