Onderwijsadviseur en teamcoach

Diensten

Advies, coaching, trainingen en intervisie

GPL Coach adviseert, traint, coacht en begeleidt intervisietrajecten om onderwijsprofessionals te helpen bij de volgende stap in gepersonaliseerd leren. Er komt veel kijken bij het succesvol invoeren en optimaliseren van gepersonaliseerd onderwijs. Mijn ervaring en kennis zet ik in om scholen en docenten verder te helpen. Laten we kennismaken en verkennen welke diensten voor jou en jouw onderwijs van meerwaarde zijn.

Ik wil in gesprek!
Teamcoaching

Teamcoaching is een krachtig middel om vakgroepen en teams in staat te stellen hun doelen te realiseren en zich duurzaam te ontwikkelen. Ik coach teams en onderwijsprofessionals om hen te ondersteunen kansen te benutten en met voldoening bij te dragen aan de visie van de school.

Onderwijsadvies

'De leerling staat bij ons op school centraal', er is vrijwel geen school die dat niet zegt. Om dat te bewerkstelligen moet er veel gebeuren. Ik adviseer schoolleiders gedurende het volledige traject van het vormen van een visie, tot het borgen van onderwijskwaliteit in de organisatie. Hoe zorg ik voor draagvlak? Hoe betrek ik docenten, ouders en leerlingen? Hoe investeer ik het best in de professionaliteit van de docenten? Etc. 

Intervisie

Intervisietrajecten zijn waardevol. Regelmatig elkaar de spiegel voorhouden, met elkaar meedenken, adviseren, luisteren. Ik bied verschillende methodes om een intervisietraject te laten slagen. 

Trainingen

Trainingen in het coachen van leerlingen, of in coachend leiderschap. Trainingen in formatief evalueren, het geven van feedback of leerdoelgerichte werken. Om invulling te geven aan de onderwijskundige visie van de school moeten docenten en schoolleiders zich trainen. Laten we met elkaar bespreken wat de schooldoelen zijn, waar jouw school staat en welke trainingen daarbij passen.