Onderwijsadviseur en teamcoach

Het domino-effect van groei

Leren doe je samen

Leren en groeien doe je samen. Als één iemand investeert in zichzelf, ‘besmet’ hij zijn omgeving. Nieuwe opvattingen zorgen voor interessante gesprekken en inzichten. Een nieuwsgierige houding geeft toegang tot inspirerende vergezichten en tot verrassende oplossingen. Als ik investeer in mijn kennis en vaardigheden als teamcoach, merken de organisaties die ik begeleid dat. Als de teams die ik begeleid zich ontwikkelen, merken hun klanten dat.  

Het gaat kortom om een domino-effect van ontwikkelen en ontdekken. Eind 2020 startte ik met de post-hbo opleiding tot teamcoach. Deze opleiding geeft mij meer handvatten voor mijn werk, helpt mij mijn competenties verder te ontwikkelen en geeft inzicht in mijn eigen handelen, opvattingen en drijfveren. Super waardevol dus! Mijn klanten zullen de vruchten hiervan plukken, zoals ik dat ook doe. Het mes snijdt kortom aan twee kanten.

Al langere tijd zet ik mijn ervaring en kennis in om als teamcoach en onderwijsadviseur (onderwijs)professionals te begeleiden die willen investeren in hun ontwikkeling. Zij willen het onderwijs (nog) beter maken en zijn zich bewust van hun eigen rol en die van hun team. Docenten die investeren in zichzelf, investeren in hun leerlingen. Ik vind het geweldig om tijdens trainingen en coaching daaraan bij te mogen dragen.

Nu is het tijd voor een verbreding van mijn speelveld. Ik wil mijn teamcoachvaardigheden niet alleen inzetten voor het onderwijs. Ook in andere organisaties wil ik bijdragen aan beter functionerende teams. Neem contact met mij op en kijk of ik met coaching een domino-effect van groei kan aanwakkeren in jouw organisatie!

Ik wil een gratis intake!
domino-effect