Onderwijsadviseur en teamcoach

Teamcoaching

Doelen bereiken en kansen benutten

Teamcoaching is een krachtig middel om vakgroepen en teams in staat te stellen hun doelen te realiseren en zich duurzaam te ontwikkelen. Ik coach teams en onderwijsprofessionals om hen te ondersteunen kansen te benutten en met voldoening bij te dragen aan de visie van de school.

Samen naar de gewenste situatie
Goede samenwerking, duidelijke rollen, gedeeld eigenaarschap. Er zijn de nodige voorwaarden om succesvol toe te kunnen werken naar de gewenste situatie voor jouw organisatie en/of team. Tijdens het intakegesprek spreken we over de huidige situatie, de gewenste situatie en over dat wat de weg naar het doel belemmert. Herken je je na afloop in mijn verslag en voorstel? Is er een klik? Dan ga ik graag voor jouw organisatie aan de slag!

Gratis intake

Teamcoaching en onderwijsadvies draait om maatwerk. Om te bepalen welke ondersteuning het best past bij de situatie op jouw school, ga ik graag met je in gesprek. Kies voor een gratis intake waarna ik een voorstel doe voor passende coaching, advisering en/of training. Eerst eens een vrijblijvende kennismaking? Dan kan naturlijk ook!

Betrokken teamcoach

Iedereen kan groeien

Als ik individuen of teams coach, gaan we samen op zoek naar de zone van naaste ontwikkeling. Iedereen kan groeien en zich ontwikkelen, op zijn eigen wijze. Tijdens coaching bevraag en prikkel ik onderwijsprofessionals en ik begeleid hen zo bij hun ontwikkeling als individu en/of als team.  

keuzesaskia-27

Preventieve teamcoaching

Door professionals individueel, of als groep te begeleiden in hun ontwikkeling, brengt een school het onderwijs naar een hoger plan. Daarnaast helpt het de betrokkenheid en het werkplezier van de professionals te vergroten. Het is daarom raadzaam te investeren in teamcoaching. Bijvoorbeeld in tijden van reorganisatie, fusie, onderwijsvernieuwing, of in het geval van onderpresteren van een team, of onrust in een team.

Mijn expertise op het gebied van onderwijs in combinatie met mijn kennis en ervaring in coaching, zet ik in om jouw school te ondersteunen. Laten we samen kijken hoe teamcoaching jouw school verder helpt.

Ik wil in gesprek!