Onderwijsadviseur en teamcoach

Trainingen

Geef invulling aan jullie onderwijskundige visie

Trainingen in het coachen van leerlingen, of in coachend leiderschap. Trainingen in formatief evalueren, het geven van feedback of leerdoelgerichte werken. Om invulling te geven aan de onderwijskundige visie van de school moeten docenten en schoolleiders zich trainen. Laten we met elkaar bespreken wat de schooldoelen zijn, waar jouw school staat en welke trainingen daarbij passen.

Trainingen als middel
Trainingen zijn geen doel op zich. Ze moeten docenten en schoolleiders helpen handen en voeten te geven aan de onderwijskundige visie en de cultuur van de school. Daarom start ieder traject een een gratis intake. Tijdens dit gesprek verkennen we het doel en de uitdagingen van de organisatie. Herken je je na afloop in mijn verslag en voorstel? Is er een klik? Dan ga ik graag voor jouw organisatie aan de slag!

Gratis intake

Om te bepalen welke ondersteuning het best past bij de situatie op jouw school, ga ik graag met je in gesprek. Kies voor een gratis intake waarna ik een voorstel doe voor passende coaching, advisering en/of training. Eerst eens een vrijblijvende kennismaking? Of heb je een gerichte trainingsaaanvraag? Dan kan naturlijk ook!

Maatwerk trainingen

Laat je visie slagen!

Het zijn de docenten en schoolleiders die invulling geven aan de onderwijskundige visie van een school. Of een visie slaagt, is afhankelijk van deze mensen. Het  is daarom belangrijk om trainingen over essentiële elementen in die visie te volgen.

keuzesaskia-90

Ik geef als onderwijsadviseur en teamcoach verschillende trainingen die betrokkenen helpen en ondersteunen bij het vormgeven van hun onderwijs. Denk aan trainingen in het coachen van leerlingen, of in coachend leiderschap. Maar ook trainingen in formatief evalueren, het geven van feedback of het leerdoelgericht vormgeven van vaklessen. 

Bij elke school, bij elke docent, bij elke schoolleider en bij elk team past een andere training. Ik bied dan ook maatwerk. Daarom ga ik graag met jou om tafel om te bespreken waar jouw school staat en welke trainingen bijdragen aan de visie en de volgende stap.

Ik wil in gesprek!