Onderwijsadviseur en teamcoach

Docenten

Ontwikkel jezelf als onderwijsprofessional

Dat leren nooit stopt, weet jij als geen ander. Niet alleen investeer je in de kennis en kunde van jouw leerlingen, maar ook in jouw eigen professionaliteit. Trainingen, coaching en intervisie kunnen jou en jouw collega's helpen handen en voeten te geven aan de onderwijskundige visie van jouw school. Laten we in gesprek gaan over wat ik voor jullie kan betekenen.

In ben geïnteresseerd!

De diensten van GPL Coach

keuzesaskia-83

Trainingen

Hoe voer je het juiste gesprek met je leerlingen? Hoe zet je formatieve toetsen in? Hoe bedien je elke leerling binnen de tijd van een les? Deze vragen en vele andere komen aan bod in jouw werk. Laten we in gesprek gaan om te verkennen welke training bij jou en jouw team/vakgroep past.

Meer over trainingen
keuzesaskia-5

Coaching

Zoals jouw leerlingen begeleiding nodig hebben om te reflecteren op hun leer- en werkstrategieën, zo helpt coaching jou (en jouw team) bij het vormgeven van jouw werk. Je bent een professional en wil zelf ook groeien en ontwikkelen. Als (team)coach bevraag ik jou en houd ik je een spiegel voor. 

Meer over coaching
keuzesaskia-79

Intervisie

Intervisietrajecten zijn waardevol. Regelmatig elkaar de spiegel voorhouden, met elkaar meedenken, elkaar adviseren, naar elkaar luisteren. Ik bied verschillende methodes om een intervisietraject te laten slagen. 

Meer over intervisie
Anderen over GPL Coach

'De swot-analyse van Saskia heeft een aantal blinde vlekken blootgelegd en slaat de spijker op zijn kop. Dit advies is tot stand gekomen door echt luisteren en de goede vragen stellen. Ik bedank Saskia voor de open houding daarin.'

Karlijn Hendriks, conrector Gymnasium Novum

Losse titel

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.