Onderwijsadviseur en teamcoach

Schoolleiders

Advies en coaching

De leerlingen op jouw school moeten groeien. Niet alleen cognitief, maar - juist - ook in vaardigheden. Je wil met het onderwijs op jouw school bijdragen aan de vorming van zelfbewuste leerlingen met kennis en een creatief brein. Leerlingen die voorbereid zijn op de volgende stap in hun ontwikkeling en leertraject. Daar is julllie onderwijskundige visie op gebasseerd en dat is wat jullie ouders en leerlingen beloven.
Er komt veel bij kijken om invulling te geven aan jullie visie en om kwaliteit te borgen. Laten wij eens kennismaken om in kaart te brengen aan welke ondersteuning jij en jouw school behoefte hebben.

Ik ga graag in gesprek!

De diensten van GPL Coach

keuzesaskia-23

Teamcoaching

Teamcoaching is een krachtig middel om vakgroepen en teams in staat te stellen hun doelen te realiseren en zich duurzaam te ontwikkelen. Ik coach teams en onderwijsprofessionals om hen te ondersteunen kansen te benutten en met voldoening bij te dragen aan de visie van de school.

Meer over teamcoaching
keuzesaskia-36

Onderwijsadvies

Ik adviseer schoolleiders gedurende het volledige traject van het vormen van een visie, tot het borgen van onderwijskwaliteit in de organisatie. Hoe zorg ik voor draagvlak? Hoe betrek ik docenten, ouders en leerlingen? Hoe investeer ik het best in de professionaliteit van de docenten? Etc. 

Meer over onderwijsadvies
keuzesaskia-83

Training

Trainingen in het coachen van leerlingen, of in coachend leiderschap. Trainingen in formatief evalueren, het geven van feedback of leerdoelgerichte werken. Om invulling te geven aan de onderwijskundige visie van de school moeten docenten en schoolleiders zich trainen.

Meer over trainingen